Ще спить в колисцi немовля.

Ще спить в колисцi немовля.
Ще спить в колисцi немовля,
Та вже кують цвяхи для Нього.
I ворог,наче  крук кружля
Бажаэ  погубити Його.
Вже терен вирiс ,край дороги,
I деревина для хреста
Дитя ж не стало ще й на ноги
Не вiдаэ хто брат I хто сестра.
Ще мати Сина сповиваэ
I колисковую спiва.
Синочок спить.Вiн спочиваэ.
Iще нiчого Вiн не зна.