Є жінки, що несуть в собі вроду

* * *
 
Є жінки, що несуть в собі вроду,
Є такі, в котрих розум живе,
Ти ж даруєш мені насолоду
Тим, що вічно даєш щось нове.
 
Ти розумна та дуже вродлива,
Та крім цього, є дар у тобі -
Ти, кохана, вся сповнена дива,
Що лишаєш не тільки собі.
 
Це і всі твої, мила, чесноти:
Від помірності до доброти,
І частина людської турботи,
Що у душі вкладаєш всім ти.
 
Є жінки, що ніколи не сяють,
В кому радості зовсім нема,
Ти ж із тих, що від щастя палають,
Коли навіть на серці зима.