All you need is love

All you need is love

Аудиозапись

Вогні віддзеркалюються у вітринах,
У небі пасуться зірки табуном.
Коли бачиш сни на моїх ти колінах,
Я значно уважніший за кермом.
Ніжність квіткова, пристрасть звірина,
Вбивчий коктейль із усіх почуттів.
Щоб заслужити кохання, людина
Має прожити мільйони життів.
Мусить навчитися пити, страждати,
Вити від болю, радіти до сліз.
Щоб зрозуміти: потрібна одна ти,
Я пакував забагато валіз.
Кількасот пар черевиків зносити,
Стільки ж доріг в них пройти довелось.
Перш ніж тебе, Моя Радість, зустріти,
Щоби омріяне щастя збулось.
Кайдани розбивши, немов кришталеві,
Світло у мороці долі знайшов.
Підспівую «Beatles» я у приймачеві.
Все просто в житті «All you need is love».