Крокує березень

І знову розгулявся сильний вітер
Та сніг з дощем посипався згори.
Таке буває цієї пори,
Це березень крокує вкотре світом.
 
А завтра він вже усміхнеться сонцем,
Привітно капелюха зніме враз
І зазирне у кожнеє віконце,
Щоби з весною привітати нас.
 
2020 р.