З Днем поезії

Усім, хто любить Слово поетичне.
У кого вірші ллються із душі.
Наснаги творчої й любові щиро зичу.
Щоби хотілось жити і творить.
 
Птахами нехай вірші прилітають
І тішать серденько, допомагають жить.
Здоров"ячка міцного побажаю,
Щасливою хай буде кожна мить.
 
2020 р.