МОЖЕ ВІДНАЙДУТЬСЯ РУБЕЖІ - (ПЕОН 1-й)

МОЖЕ ВІДНАЙДУТЬСЯ РУБЕЖІ - (ПЕОН 1-й)

Аудиозапись

Болісна печаль перехвилюється в душі,
Серце поболить, перепочине в самоті…
Може віднайдуться позабуті рубежі -
Вічного кохання у Господній висоті…
березень 2018
Пеон 1-й: ! - - -! - - - ! - - - ! чотирискладова стопа
Автор фото - ТІЮ.