Кохай мене сьогодні і завжди

Кохай мене сьогодні і завжди,
Збудуємо ми щастя піраміди,
А біля океанської води
Ми створим культ величної Кіпріди.
Нас Фрейя надихає на дива,
Є золотим твій кожен ніжний дотик,
Любов жива, у неї є слова
Для висловлення пристрасті до вроди.
В твоїх очах я бачу океан,
Сузір'я неба, води Атлантиди,
Пробач мені цей мій бентежний стан -
Кохаю, як Осіріса Ісіда.
Нас вічність кличе у чарівний сон,
А зорі падають в серця одразу.
В тобі - богів античних пантеон
І Моцарта легкі музичні фрази.