Поринай у мої поцілунки

* * *
 
Поринай у мої поцілунки,
Засипай почуттями, як сніг,
На ланітах малюй візерунки,
Розчинившись в обіймах моїх.
 
Пий мене, наче келих надії,
Що тобі подарує весь світ,
Ти для себе розкрий мої мрії,
Щоб побачити їх дивоцвіт.
 
Насолоджуйся кожною миттю,
Що проводиш зі мною у двох,
Моїх поглядів всіх розмаїттям,
Що поглиблює наш діалог.
 
Розкривайся, як квітка весняна,
Від моїх ніжних, лагідних слів,
У любові купайся, кохана,
Щоб від радості я захмілів.