Повернулася зима
Розцвілі проліски до сонечка тягнулись,
Десь поблизу струмочок дзюркотів.
Але зима знову чомусь вернулась,
Мабуть хотіла налякати їх
І показати свою силу й владу,
Мовляв усі ви бійтеся мене.
Але весна уже не за горами
І грізну силу скоро прожене.
2016 р.