ВІДІГРІЄ КРАСУНЯ ВЕСНА ВСІ СЕРЦЯ

ВІДІГРІЄ КРАСУНЯ ВЕСНА ВСІ СЕРЦЯ

Аудиозапись

Поспішає красуня Весна - дивовижна пора,
Відігріти самотні серця де любов до нестями,
Виживала Зимою, коли панувала журба,
Й щиросердні думки утішали серденько віршами: -
Малювали у люті морози пейзаж весняний,
Колисали Надію і Віру в душевному Лоні.
Намагалися стерти словами пейзаж - льодяний…
Перешкоди закінчені, серце клекоче в долонях.
- - ! - - ! - - ! - - ! - - !
- - ! - - ! - - ! - - ! - - ! -
Приспів:
Промінь Сонця стукає з ранку й Весна,
Вже стоїть на порозі й розвіює чари…
Це кохання знову тріпоче струна,
У Карпатах єднаються душі у пари…
Щирий спів сердець мелодійно звучить,
Це співає чуттєво надвечір гітара.
Серця танок бажає поринути вмить,
Де Весна пломеніє коханням у хмарах....
! - ! - ! - - ! - - !
! - ! - - ! - - ! - - ! -
2. Вишиванку святкову вдягну і піду навпростець,
Зупинюсь в перехресті доріг в Буковинському Краї…
Там де Західний віє хлопчина борець - вітерець,
Там, де серце й душа від кохання на крилах злітають…
Де любов щиросердна єднає чутливі серця,
Заколисаних Божою ласкою на Буковині –
У Карпатському Краї щорічно веде до вінця,
Божа милість в неділю Господню – в щасливую днину…
Приспів
Промінь Сонця стукає з ранку й Весна,
Вже стоїть на порозі й розвіює чари…
Це кохання знову тріпоче струна,
У Карпатах єднаються душі у пари…
Щирий спів сердець мелодійно звучить,
Це співає чуттєво надвечір гітара.
Серця танок бажає поринути вмить –
Де Весна променіє коханням у хмарах....
! - ! - ! - - ! - - !
! - ! - - ! - - ! - - ! -
23.02.2017