Я і вічність

Я зупиняю круговерть думок
І забуваю зароблений вже крок.
В мені немає страху небуття
І полетіли в прірву почуття.
Час вже не б'є по спині батогом,
Не косить дні годинником-серпом,
І ось остання думка-миша,
Стрибнула у шпаринку -
Тиша.
Ь