Кохання смаку шоколадної плитки

Кохання смаку шоколадної плитки
Кохання смаку шоколадної плитки.
Підсилювач смаку не треба класти.
Мене не рятують крихкі таблетки,
Бо треба тепло до душі прикласти.
Оті почуття – ніжний колір мокко.
Стакан молока. Після смак кориці.
Блукати…шукати бо одиноко.
Врятуйте дитину з її ж в’язниці.
Питатись де стріти сердець солодких
Міцне та цукрове взаємне диво.
Між цих епізодів сумних… коротких
Оце почуття – це було б красиво…