Ти на мене, рідненька,уже не чекай .

Присвячується нашим мужнім
чоловікам і жінкам, що
загинули на Донбасі.
 
 
Ти на мене, рідненька, уже не чекай,
Я додому ніколи не вернусь !
Не побачиш мене, не побачу тебе,
Не побачу ніколи Говерлу !
 
Я пішов захищати Вкраїну свою,
Та далеко від рідної хати
Полягло нас багато в нерівнім бою,
Лиш не зможу про це розказати.
 
Про Дебальцеве я би тобі розказав,
І як зрадили нас генерали,
Як снаряд біля ніг моїх, мамо, упав
І як тихо навколо враз стало.
 
Раптом зникло усе:сонце, неба блакить
І не вірилось напередодні,
Що невдовзі душа моя в небо злетить,
Стане поруч Небесної сотні.
 
Ти на мене, рідненька, уже не чекай,
Не вернусь я до рідної хати,
Я навіки пішов боронити наш край,
Україну пішов захищати !