ЗАБАЖАЛОСЯ МЕНI

ЗАБАЖАЛОСЯ МЕНI
Забажалося менi намалювати
Щоб вода навколо, хмари бiлi
По водi б гуляли срiбнi хвилi,
Мов намисто - квiти бiля хати
Сонечко ласкаво в небi сяэ,
А душа - до Бога досягаэ.
 
Холст 50 * 70, масло, работа моя.