Будзем разам да канца
Дзень ці тыдзень, месяц, два
Будзем разам да канца.
І пакуль усё не сцямнела
Ходзім разам па надзелях.
Я, сусед, бацькі і брат
П’ем гарбату, пішам у чат:
Заклікаем усіх для спева,
Танчыць будзе самы смелы.
Ліст пашлем адважным людзям
І каго нахабна судзяць:
“Хутка будзем мы ўсе разам.
Не сумуй – лічы наказам.
Ён адзін. Нас вельмі шмат.
Сыдзе ён. І будзе так!”