А навошта ты закахаўся ў мяне?

А навошта ты закахаўся ў мяне?
Навошта тронуў маю душу?
Перастала бачыць я людзей...
Цяпер табой я дыхыць мушу...
 
Ніколі не згадала б я,
Што сустрэну такога летуценца.
І ўздрыгнулася пада мной зямля,
Калі ўвайшоў ты ў маі сенцы.
 
Ў першы вечар сорам нейкі быў,
На другі прышло цяпло, а потым,
Розум аб каханні ныў.
 
Усё так хутка, быццам зоркі,
Якія падаюць з нябёс.
І есць пытанне “Дык , а колькі?
Бог да нас каханне нёс?”