О, ти, богиня синьоока

* * *
 
О, ти, богиня синьоока,
Небес дарунок цінний мій,
Ти - пристрасті ріка глибока,
Ти - втілення незбутніх мрій.
 
Ти - запах свіжої троянди,
Ти - присмак легкого вина,
Краса яскравої оранди...
В думках моїх лиш ти одна.
 
В очах твоїх блищить бажання,
В долонях жевріє тепло,
В душі твоїй живе кохання,
Як сонце, світиться чоло.
 
Мій янгол, дівчина єдина,
Мій сенс майбутнього життя,
Моя найкраща половина,
Ти - вибір мій для почуття!