Колискова для Христа

Аудиозапись

Ніч надходить, перша зірка сходить,
у кошарі, мов ягня, народилося Дитя.
Знає мати, як Сина назвати, -
стане Він Пророком, стане Він Христом.
 
Сповила, на руки взяла,
до небес, пiд сині зорi Сина пiднесла.
«Боже Всемогутнiй, ось Христос майбутнiй, -
Ти Йому сьогоднi дав життя.
 
Аллiлуйя,
Сина поцiлую
у святiї очi, щоб не знали слiз.
Ангел з неба
хай прийде до Тебе,
хай Тебе пильнує,
аллiлуйя!»
 
Вже свiтає, зiронька сiдає,
у Вифлиємi день новий стає.
Юна мати не лягала спати,
над колискою Дитяти
нахилилася.
 
«Синочку, коточку,
назову Тебе Iсус,
назову Тебе Iсус.
Скоро будеш знати,
хто у Тебе Тато,
будеш знати Свого Тата.
 
Аллiлуйя,
Сина поцiлую
у святiї очi, щоб не знали слiз.
Ангел з неба
хай прийде до Тебе,
хай Тебе пильнує,
аллiлуйя!»