bull fuckin shit или ПИСЬМО ДЕДУ МОРОЗУ

все в порядке у меня все заибитлз
по порядку на зарядку становлюсь
ноги шире? еще шире? да иди ты
fuck in fuck bull fuckin shit chert I love you
 
sheet and leaf переношу на белый paper
life and living - existence period сезон
character - опознавательные знаки
poison - bane asphyxiant laughter - poisons
 
 
three and seven ace but much nicer joker
Queen of Spades - Damn, But She's Luck Not Sister
an impenetrable face is not enough in poker.
And they can send the poison into the system.