Привет из Беларуси
Радзіма.
Белыя аблокі
У блакітным небе,-
Наші тут вытокі,
Наші тут каренні.
Тут цяплее сонца,
Тут святлей, чамусці,
У матчінай старонцы,
У роднай Беларусі !
Тут лягчей паветра
Уздымае грудзі,
І сябры нам вераць,
І праудзівей людзі!
Тут бяда, так меньш, на многа,
А як радасць, так – спауня!
Тут адна у нас дарога,-
Вера, прауда, дабрыня!
Тут званчей смяюцца дзеці,
А бацькі пяшчотней з імі...
Шчасче жіць на белым свеце,
На сваей Радзіме !
Шчасце быць такім свабодным,-
Беларусам звацца,
З любаю сваёй старонкай,-
Век не развітацца!
Тут блакітней неба,
Тут бялей аблокі...
Тут маё кареньне,
Тут мае вытоки !
© Copyright: Роман Марк, 2010
Свидетельство о публикации №110111403490