РЭКЛЯМА.

Бывае – не хапае,
нейкі раз на "нешта"...
На ўсё хапіла,
а на "нешта" – шыш мне !
Калі удумацца,
канешне,
яно мне мабыць і залішняе...
І, можа,
не патрэбнае
зусім...
Дык, я б ня еў – я толькі б надкусіў...
Паспрабаваў бы,
можа дрэнь якая…
 
Тады – навошта страціў грОшы...
Але навокал, гэта "нешта", ўсе купляюць...
А навошта...?
Вось, зноўкі "нешта" прадаюць...
Прыгожае,
на погляд,
вочы ж бачаць !
Пайду і я куплю !
Кудысь,
вось гэта "нешта",
потым прысабчу...
*+*
ноч, цыгарэтка, Лоджыя