Квітка

Квітка
Ти – моя маленька квітка,
Не сумуй, коли зірвуть.
Це напевно дуже бридко,
Навіть хмари заревуть.
І тому, моя маленька,
Не втрачай свою красу.
Бо душа твоя біленька
Не зів’яне у часу.
Ти шукала сили, люба…
До кохання доторкнись.
Мрій постійно! Мрій про небо.
Там і стрінемось колись…