На життєвих перехрестях

Ти стежкою одною йшов - я іншою
Та випадково стрілися якось.
А виявляється нам по дорозі.Вийшло так,
Що ми пліч-о-пліч літ багато ось.
 
Підтримуєш мене у всьому, любий мій,
Плтрібна моя поміч і тобі.
Разом легше долать життєві труднощі,
Ділити радість світлу теж навпіл.
 
Хай щастя обнімає нас крилятами
Та хлюпає тепло з своїх долонь.
Вірю, що ти мене завжди кохатимеш
І зігріватиме й тебе моя любов.
 
2016 р.