Чорна смуга

Чорна смуга у житті настала,
Подолати як її скажи
Ти Всемилостивий та Ласкавий,
То прошу тебе, допоможи.
 
Вірю, їй на зміну біла прийде,
Сонце радості засяє із Небес.
Та для того треба мать терпіння,
Силу волі й добре серце теж.
 
Запанує теплота у ньому,
Щастям заспіва моя душа.
І за все подякую я Богу,
Що на поміч завжди поспіша.
 
2019 р.