Душы нашы з'яднаны!

Мы з'ядналіся ў мэтах,
Ланцугі - не разняць.
Нас – мильёны – магутных –
МЫ - сапраудная РАЦЬ!
 
Сплецяны нашы сэрцы!
Душы нашы з'яднаны! –
Хто да нас будзе лезці –
Назаўжды пакараны.
 
Мы адстаім свае,-
Богi нас зразумелi. -.
Вораг тужыцца знішчыць
Наш ланцуг пакаленняў. -
 
Не дамо яму сілы
Мы ж – патомкі Багоў! –
Над усёй Белай Руссю
Рассцілаем
СУСВЕТНАЙ ЛЮБВІ ПАКРОЎ!
 
МІХАІЛА АРХАНГЕЛА
Клічам Полымя – заступіцца
За ЛЮДЗЕЙ!!!! -
Белай Русі - Дачок і Сыноў!
Каб сапраўдныя ЛЮДЗІ
Ўзрадзілі былую
Магутнасць сваю зноў!
13.11.2020 года. Беларусь.