Краплинка хаосу

Твій перший погляд.
Мій перший дотик.
Твоя я, доки
Зі мною поряд
Ти чуєш ноти
І мусиш грати
Й не хочеш знати
Спокою! Доти
Є трохи космосу.
Краплинку хаосу -
Візьмемо за мету!
Я косу розплету…