Ти вигадав мене

Ти вигадав мене
палкою і ніжною.
Я іншою була –
крихкою та сніжною.
Розтанути в обіймах
(доля то мені),
щоб пробудити
й напоїти навесні
душі твоєї дивовижні квіти!
 
Та не моє
вони прикрасять літо.