Кохана

Весь вільний час я думаю протебе.
Все що ціную Я, пов'язане з тобою.
В обіймах Ти - нічого більш не треба.
І завше було так , коли кохають двоє.

Бувають зовсім інші відчуття,
коли Ти відсторонишся від мене.
Немаєш час і сил на почуття.
Без обміну чуттів життя будене.