Два тумани

Котик сіренький, що зветься Туманом
На призьбі сидів спину грів,
Мов котик згорнувсь у клубок туман справжній,
Як глянуло сонце згори.
 
Ті сірі обидва напрочуд так схожі,
Але різниця така,
Що один любить яскравеє сонце,
А інший від нього втіка.
 
2020 р.