До дня Святого Миколая (укр.)

До дня Святого Миколая (укр.)
Святий Миколай прийшов,
Він подарунки десь знайшов.
Він подарунки нам дарує,
А чемним дітям не шкодує
 
Подарунків дарувати більше,
Бо він любить їх сильніше!
А нечемним діткам – різка –
Від чортика погана звістка!
 
Пишіть листи до Миколая,
Здоров”я, радощів благая,
І щастя щирого віднині
Та успіхів в усій родині!
 
Надійся на Бога, та сам не гріши,
До Миколая ти швидше біжи,
Гарного віршика ти йому прочитай –
І перед тобою з”явиться Святий Миколай!