Розв'яжи мої крила

Розв'яжи мої крила
Розв'яжи мої крила,
Полечу я на небо.
В мене є іще сила.
Розв'яжи,бо так треба.
 
Вже за обрієм роки.
Хіба щастя я стріла?
Близько старості кроки.
Розв'яжи мої крила.
 
Відпусти мене в небо,
Полечу я на волю.
Мотузки -- це ганебно.
Хочу кращу я долю!
2020г.