Велосипед

Хворий сніжок
 
Захворів сніжок на грип
Він не зміг сказати рип..,
Тільки хекав від застуди
Та розтанув майже всюди.
 
Велосипед
 
Чтобы весь объехать свет,
Куплен мне велосипед!
 
Три колёсика блестят,
Прямо ехать не хотят.
 
Значит круглая Земля,
Ведь по кругу еду я.