ПОВЕРНЕННЯ

 
 
Я знову вернувся до рiдного дому,
Бо серце моэ защимiло по ньому!
До дому коли я вертаюсь,
Думками в дитинствi вiдразу спиняюсь!
Я йду по знайомiй дорозi,
Мати старенька мене на порозi
В сльозах та в хустинi вiтаэ,
Руками до себе мене пригортаэ!
Тут школа,тут друзi,- перше кохання,
Думки про майбутнэ,юнацькi страждання!
Тут Батько,як приклад в життi,
Знайшов свiй покiй на завжди!
Ось церква,ось парк,- мене пам"ятають,
Тут рiчки: Кам"янка,Буг - мiсто эднають!
Кожен куточок добре я знаю,
Частiвку душi там залишаю!