Немодно

Немодно
чи осінь стоїть
холодна
чи літо приносить
втіху
кохання – це завжди
немодно
кохання – це завжди
тихо
це та насолода
драйвом
якому нема
заміни
кохання – це завжди
сяйво
це сходження
на вершину
воно для душі
природне
воно не мина
безслідно…
упасти не дай
в безодню
бо звідти тебе
не видно
 
мал. Томаш Ален Клпера