Місяць. Ніч. Переїзд...

Місяць. Ніч. Переїзд...
Місяць. Ніч. Переїзд.
Світить вогник зелений.
Хмара втратила хвіст
Над покрученим кленом.
Тут усе мов у сні,
Біль та глузду судоми,
А на тій стороні
Щось чека невідоме.
Непрочитаний зміст.
Непроторенний вимір.
Місяць. Ніч. Переїзд.
Світить вогником вибір.