Я РОЗМОВЛЯЮ МОВОЮ ЗІРОК

Я розмовляю мовою зірок,
Коли болить минуле чи майбутнє,
І йду туди, вперед, за кроком крок,
Де зможу чисту музику відчути,
Де розквітають зоряні світи,
Ростуть плоди Любові і Довіри,
Куди потрапим з часом я і ти,
Щоб запалить життям нове сузір'я.
Прямую через райдужні мости,
Крізь суєту, випробуючи крила,
Щоб нової вершини досягти,
Що шлях у невідоме привідкриє.
Господь веде крізь терни, болота,
Тамуючи сльозу, мов спрагу вічну,
Душа до світла голубом зліта
У неозору глибину космічну.
Іти за нею попри все спішу,
Ловлю жадану мить з-за небокраю,
І попри все: пишу, пишу, пишу
Про все, що серця глибину торкає.