СІДАЙ І МАЛЮЙ СВОЮ КАЗКУ

Сідай і малюй свою казку,
Твори невідомі світи,
Відкинь всі тривоги і маски,
Сердечно і щиро світи.
Вирощуй свій сад, королево,
Але не гостри колючок,
Хай мрія твоя кришталева
Засяє теплом зірочок!
Твори, ти так довго чекала
На цю несподівану мить,
В душі свою мрію плекала -
Чарівний, небачений світ.
Нехай же вона оживає,
І геть безнадію жене,
Казково в житті розквітає,
Стирає недобре й сумне,
Й запрошує щиро у гості, -
В казковий і радісний світ,
Де все несподівано просто,
Де більше душа не болить.