ТЕМНА СИЛА

ТЕМНА СИЛА
То яку ж ти маєш душу, відома дівчина?
Чи не бачиш катування підлітка – сина?
Подивись в обличчя діду, на вибиті зуби,
Подивись на бідну жінку, на стан який буде.
 
Подивись на тіло хлопців, кийками що биті,
Подивись в дитячі очі, що слізьми залиті.
Ні не бачить, захищає, хто катів наймає,
Захищає хто "порядок" на страху тримає.
 
Ковбаса тобі дешева захмарила очі,
Відпрацьовуєш копійку, що платять за злочин.
Не боїшся, бачу Бога, та душі не маєш,
Темна сила тягне душу та й не відпускає...
 
Nikvoron 30.08.2020