Нахаби

Нахаби
От халепа, люди милі!
Зовсім миші знахабніли!
Тільки вийде Мурчик з хати,
Ті біжать його повчати:
Щоб дививсь, де ставить лапи,
Щоб диванів більш не дряпав,
Щоб читав уже газети,
Ті, що пишуть про дієти.
Репетують, просто край!
Хоч бери і не гуляй!