Хтось тане від любові...

Хтось тане від любові...
Хтось тане від любові,
Хтось їсти має хіть,
А нашому котові
Достатньо відпочить.
А не поспить, то знову
Буде мишам біда,
Тож миші колискову
Котусику склада.