Тінь душі...

Я б тобі написала про все, що мала б сказати...
Про те, що хотіла б почути...
Та знову нехочу тебе торбувати
Для тебе я та, ким були інші раніше для мене - 
забуті, чужі, непотрібні, не ті.
Шукаю причину, щоб тільки спитати,
чекаю пояснень, боюсь повертатись.
Я знову стаю тою, що стоїть на колінах.
Піднятись...не можу, ти знову мене опускаєш.
Чекаю...напевне це стане серіалом, таким як 
тоді - чорнобілим, здавалося нескінченним.