14 жнiyня, 2020 года, Косава.

Заспявау
жаурук над полем...
Можа,
дожджык клiкае...
Не,
надзея хлiпкая -
прыйдзе дзень са зноем,
росы вып'е усе спякота,
папаузе
па вулiцам...
У кожну шчылiну усунецца,
вочы будзе есьцi потам.
 
Берагу сваё я сэрца...
Нараканняу на жару ня маю...
Я - старЫ,
цяпло у сябе збiраю -
каб узiмку
iм сагрэцца...
*+*
у поудзень, пад Яблыняй, з кавай i цыгарэткай.