бахори ман (моя весна) тадж

бахори ман (моя весна) тадж
Баҳори ман ...биё боре
Ки дорам сад савол бар ту
Наёфтам ҷавоб ҳоло
Надод онро тирамоҳи умр. .
 
Баҳори ман,биё боре
Ки боз мафтуни ӯ гардам
Биё ..баҳори гулшукуфти ман .
Бие ,бо накҳати гули садбарг
 
Баҳори ман, биё боре..
Суоли ман ҳар субҳу шом
Бигӯ ....чаро киштии умрам
Ба боди шӯрт дучор афтод ?
 
Биё ,эй баҳори ман..
Бо орзуи дар қалб монда
Бигӯ ...чаро охир ..
Ишқ маро нисфи роҳ монда ?
 
Биё ,эй баҳори ман
Сабоҳатро ед кардам ...
Он суруди зиндагиро боз
Хоҳам хонд бо ҳамон мақом
 
Бие ,..эй бахори ман
 
Махфират Шукуҳӣ
18.28
05.08.2020