ретро

ретро
Ночь. Деревня.
Три часа.
Петухи запели.
На траву
Легла роса,
Звёзды побледнели.
 
Заскрипели журавли,
Звякнула цебарка.
Косари косить пошли -
Поутру не жарко.
 
Пастуха запел рожок,
Запылило стадо.
Лает весело Дружок.
Луч нырнул в прохладу.