Збірка "Поклич-поклич мене!"

Збірка "Поклич-поклич мене!"
#стихи_меня_не_оставляют.
 
"Коли ви творите мистецтво - не важливо, добре у вас виходить чи погано - душа ваша зростає!" Курт Воннннеґут. Правда, це вірні слова?
Інколи буває, що самі вірші недосконалі, але досконалий настрій у них. Коли картина змальовує потаємне - хіба воно може бути вірним чи ні? Це просто душа у шатах літер і штрихів...
Ось така і моя збірочка "Поклич,поклич мене!!" :
 
Уже співа ультрамаринову надію небо лютого!
Я сподіваюсь, сни Дніпра, ще в кризi скутого,
Такі , як і мої, - чудові, яснії,
Весняним духом запашним - сади прекраснії...
 
Мій схил Дніпровий навесні від сну отямився,
Щоби бузок своїм безкрайнім дивом марився.
Щоби співали солов'ї , як ті сопілочки,
І зачаровані приніс коханий гілочки...
 
А крига вже зійшла, весни серпаночки...
Коханий мій, поклич -поклич мене із ганочку!
А я Весною наряджуся променистою...
Дніпрових вод візьму і вмию личко чистеє!