Заплутати сліди у римах?

Заплутати сліди у римах?
Заплутати сліди у римах?
Сховатись в стосах паперових ?
Так темно на душі і зимно
Без смаку губ твоїх медових.
 
Без слів, без шепоту кохання,
Без вересневого покою
Осінніх днів.
Саме мовчання,
Яким я серце не загою.
 
Пірнаю в осінь, як у море,
Ховаюсь в мушлі золотаві.
А хвилі чисті і прозорі
У неба синього оправі
 
Мені шепочуть колискові,
Дарують спокій і надію.
І сняться очі волошкові,
І я занурююсь у мрію...
23.07.2020