Благання

Благання
Не хочу я чути пустих обіцянок
І так голова вже забита

Не зможу зустріти наступний світанок
Тобою сьогодні я вбита

Нічого почути моє серце не хоче
Воно так втомилось кричати

Не хочу я чути пустих обіцянок
Благаю тебе помовчати