О, скільки випито у Бахуса!

О, скільки випито у Бахуса!
О, скільки випито у Бахуса!
Як від вина кипіла кров!
О, скільки радощі та пафосу
було у плетиві промов!
Була красива кожна дівонька,
сідало небо на чоло,
у сон хилилося голівонька,
а глузду – зовсім не було.
 
мал. Пітер Брейгель-молодший