Неполохана нічка...

Неполохана нічка...
Неполохана нічка
без залишніх думок,
Небо всипало в річку
повні жмені зірок.
Місяць виглянув сивий.
Бубонить самота.
Все звичайне й мінливе,
як і річка ота.
 
 
мал. Кагайя