Колискова для хлопчика

Спи, дитинонько моя,
Спи, мій хлопчик, спи рідненький,
Не турбуйся, поряд я,
Спи, синок мій дорогенький!
 
Спи, вже тиша навкруги,
Світ увесь відпочиває.
Сплять ліси, поля, луги,
Ніч собою все вкриває.
 
Сплять всі звірі та птахи,
Всі дорослі у родинах,
Сплять давно всі дітлахи,
Спи і ти, моя дитина!